perjantai 27. syyskuuta 2013

Sweetie

Edellisten pentujen lähdettyä vasta viikko sitten on jo seuraava koputtamassa ovella..




Sweetieksi nimetty n. 8-12 viikkoa vanha pentu löytyi maalta Alhaurinista, suht läheltä kotiamme. Rokotuksia sekä matkustusvalmiutta odotellessaan, tulee Sweetie meille sosiaalistumaan sekä keräämään voimia meille. Nappisilmää odotellessa..

torstai 26. syyskuuta 2013

Tyrmäys hiljaiselolle

Vastikään tullut kommentti herätti minut viimein horroksestani, ja tajusin että on tullut luvattoman pitkä tauko blogeilussa. Suurin syy tähän on todennäköisesti huono nettiyhteys ja hetkellinen läppärin puute, joka aiheutti laiskuus-geenin aktivoitumisen. Tehdään siis pikapäivitys kuva-kollaasin avulla:

Kotihoitolaiset Esteri & Danny



Malagassa roskiksesta löytyneet sisarukset Esteri ja Danny ehtivät käväistä kotihoidossa muutaman kuukauden ajan, ennen siirtymistään SOS Animals Sverigelle, josta matka jatkuu kohti uutta kotia Ruotsiin. Muistoksi jäi mm. 2 pureskeltua sohvaa sekä muutama kuoppa pihalle.. Pennut ♥

Ystävä Suomesta ehti käväistä Espanjan lämmössä mm. tuhomassa Coinin baarin bacardi limón-varastoja

Ehdin Suomeen reiluksi pariksi viikoksi, mm. Vaasaan halailemaan nappisilmiä..

Vanhempien luo syömään iskän paistamia nahkiaisia.. nam!

ja toki tuijottelemaan Hki-Vantaan lähtöportteja
Syksy tuli myös Suomeen

Espanjassa sain sakot ajamalla 6 km ylinopeutta, ainoana (ulkomaalaisena) koko pitkässä autoletkassa..
Viimeisimmästä mutta ehkä isoimmaista uutisesta en saa kuvaa laitettua mutta ehkä pelkästään tämän tekstin julkaiseminen sen kertoo, eli olen saanut viimein töitä, jihuu!! Hyvästi nettipimento ja blogihiljaisuus, ainakin yhtä laajalla skaalalla kuin tässä aiemmin.. Näihin tunnelmiin!