tiistai 18. helmikuuta 2014

Talvihorros

Taasen on jäänyt kirjoittelu vähemmälle, joten ajattelin että jälleen olisi hyvä aika päivitellä tapahtumia. Jonkun sortin talvihorros vetää ihmisen tiukalle sykkyrälle viltin sisälle ja kaasulämmittimen eteen, jonka jälkeen ei tee mieli kaivautua esiin kylmään maailmaan näpyttämään tietokonetta. Välillä tuntuu että Espanjan talvet ovat Suomen talvea julmempia sillä kylmyyttä ei pääse pakoon edes sisälle taloon, sinne se kylmyys juuri täällä nimittäin tiivistyy. Lämmitellä pystyt auringossa, mikäli sellainen päivällä säteensä maahan luo. Keinotekoinen lämmitys onkin siis pop, tarkoittaen isoa kaasulaskua, kaasulämmittimen tuhottua kaasupullon toisensa jälkeen. Ehkä se kevät viimeinkin rupeaisi tänne päin tulemaan..?

Vedetään siis pikakelauksella joulu, uusi vuosi, Kanarian reissu sekä muutama hoitokoira...

Oli tupareita Skotlannin rugby-tiimin kera

Pikkujouluissa syötiin..
.. ja illisteltiin irkkupubissa
joulukuusi oli Jouluna (ja tunnustettakoon että vielä helmikuun alussakin..)
Uutena vuotena naamioiduttiin ja hassuteltiin Coinìn perinteiden mukaisesti
Agility-Tomppa oli hoidossa ennen kuin lähti Suomeen parin kuukauden lomailulle

Meille tuli vieraita Suomesta, tutustuttiin mm. Fuengirolan katutaiteisiin..


.. sekä Gran Canarian akvaarion kokoisiin drinkkeihin
.. Malagan futispeliin
.. puhumattakaan Kanarian hotellimme vesijumpasta.. Lämmitetty allas <3

 Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, meillä oli reilun kuukauden hoidossa SOS-tarhan vetäjän pyynnöstä heidän kauttaan kodin löytänyt Rusty-koira. Hänen omistajansa olivat varanneet Ruotsin matkan ennen kuin rakastuivat koiraan, ja hoitopaikka matkan ajalle oli meillä.


Kun vanhat lähtevät on jo uusia tulossa tilalle.. Saanko esitellä, vaalean kaunottaren Silvian. Lisää seuraavassa postauksessa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti