maanantai 29. heinäkuuta 2013

Satuolentoja ja kuvaterrorismia

Kuten kuvasta näkyy, en edelleenkään ole löytänyt haaviini uutta työtä - ainakaan sellaista jossa voisi päivitellä blogia työn ohessa. Edelleen siis mennään vaikeasti kirjoitettavalla läppärillä, joten voin siis hyvällä omallatunnolla keskittyä kuvapainotteisiin postauksiin. 

Ensimmäiseen osioon laitetaan muutama kuva Beneixaman (Alicante) agility-kisoista, joissa käytiin 3 rataa neljästä hakemassa upeat hylkäykset. Vikaa löytyi sekä koirasta että ohjaajasta aina vuorotellen.. Yksi rata sitten menikin nappiin ja saatiin siitä vain 1 virhe (kepeillä, eli sitä ei periaatteessa lasketa..) ja oltiin näin ollen kolmansia, huraa paras tulos tähän mennessä!


seuraavan esteen jälkeen Tomppa kehitti oman radan, mennen 3 estettä mun seisoessa paikoillani..



.. kirotut kepit..





Beneixaman kisojen jälkeen mulle saapuikin (viimein!) maailman toiselta puolen, erittäin kauan odotettu "hovivalokuvaaja", jonka jossain vaiheessa ajattelin olevan satuolento sillä odotus tuntui pidemmältä kuin nälkävuosi. Hovivalokuuvaja on ottanut kamerallisen kuvia niin karvaisista lapsosista kuin kuusta ja tähdistä joita mentiin viikolla pienellä porukalla kuvailemaan (vähemmän lahjakkaat makoili tiellä katsellen tähdenlentoja). Lisäksi ollaan pyyhälletty suomalaisten mekassa Fuengirolassa, hoidettu yön yli agility-opettajani koiria Alhaurin de la Torressa ja syöty tapaksia Malagan pikkukujilla. Parasta.

Nekku ja nakin kerjäys-ilme

Hovivalokuvaajasta erittäin innoissaan ollut puikkonenä eli Puikkis



Álora alkuyöstä



the Kuu

Hovivalokuvaaja hovin kera

Hundkarusellen




Chica kylässä Alhaurin de la Torressa

De la Torren koirajengiä


2 kommenttia:

  1. Hmmm, toivottavasti jaksat kirjoitella lisää hassun hauskasta laumastasi. Pieniä pulleita ja vähemmän pulleita tapauksia sängyn täydeltä, yksi karvainen katinrääpäle joukossa vähemmistönä. Sympaattinen nelijalkaisten vipeltäjien lauma. Ethän jätä blogiasi pitkäksi aikaa lepäilemään, ethän...?...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sysäyksestä (and I mean it)! :) Luulen että olisi mennyt paljon pitempi aika ilman että joku muistuttelee että on kiinnostunut kuulemaan ja näkemään mitä täällä suunnalla tapahtuu. :)

      Poista