keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Työttömän arkeako(?)

Edellisestä postauksesta on jo ikuisuus (jos hieman liioitellaan) mutta syy tähän löytyy surkean työni loputtua (hiphei!) ja blogin päivitys-kynnys nousi n. triljoona pykälää rikkinäisellä koneella, joka ihanasti pyyhkii välillä kaiken kirjoitetun tekstin eikä suostu kaikkia merkkejä edes kirjoittamaan. Noin, nyt on selittely-osio hoidettu.

Vielä en ole uutta virallista työpaikkaa löytänyt, mikä taasen ei ole tarkoittanut sitä etteikö kiire olisi pitänyt. Olen autellut ystävän yrityksen kanssa, ollut mukana tämän päästäessä 14 vuotta nuoren koiransa paremmille remuamis-maille, leikkauttanut Vinskiltä viimein pallinsa sekä shoppaillut IKEA:sta kaikkea omituista mitä olen viimeiset puoli vuotta suunnitellut hankkivani. Läppärinäni toimii tällä hetkellä ystävältäni saatu vanha vara-läppäri, joka on tietty espanjalainen mikä tarkoittaa sitä että ääkköset ja muut öökköset köökköset tulevat monimutkaisen näppäin-yhdistelmän takaa ja näin ollen hidastavat kirjoitukseni etanan tasolle.. Oh the joys of different cultures.. Sen sijaan yhdellä näppäimellä näinkin kivoja merkkejä kuten ñ ja ç - tuiki tärkeitä itselleni tässä vaiheessa.. Pääasia että edes jotenkin pääsen testiä tuottamaan.

Kesä on viimein saapunut Espanjaan ja ensimmäistä kertaa rupesin kaipaamaan tuuletinta. Lämpötila pysyttelee sitkeästi yölläkin 25 asteen tienoilla ja tänään päivällä nautittiin lähemmäs 40 asteesta varjossa.. Juoksulenkkini joutui siis odottamaan lähemmäs yötä ja auringonlaskua, ja sen takia tämäkin päivitys suoritetaan keskellä yötä hellemekossa.

Suunnitteilla parin viikon sisään on agility-kisoja, beach partyja sekä ankaraa kuntoilua (ainakin unissani).. Lisäksi "oikeiden" töiden metsästys jatkuu, tällä hetkellä plakkarissa on siis auttelua ystävän firmassa sekä osa-aikainen tarjoilijan pesti. Yksi hakemuksistani on myös edennyt prosessissa eteenpäin, joten katsotaan pääsisinkö haastatteluun ja mahdollisesti respan yö-hommiin monen vuoden tauon jälkeen.

Ainiin, ja olen niin laiska etten jaksa hakea sisältä piuhaa ja siirtää sympaattisia kuvia mm. Vinskistä hyvin ärsyttävän lautasantenninsa kanssa. Ensi kerralla, I promise!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti