maanantai 1. heinäkuuta 2013

Hyvää matkaa Muhis!

Muhis lähti viimein reilun puolen vuoden jälkeen omaan uuteen kotiinsa lauantaina. Kodin tälle rakkauspakkaukselle antoi työkaverini miehineen, joilla ei entuudestaan muita lemmikkejä ole. Matka rannikolle sujui muuten hyvin, lukuunottamatta Muhiksen pakoa kuljetusboksista takapenkille. Edelleen siis autoilu on yhtä mukavaa hänen mielestä kuin mulle tullessaan.
 
 
Kisu ehti ennen lähtöään aiheuttaa minulle karmean yllätyksen, jota varten jouduin linnoittautumaan sisälle koirien kera ja soittamaan ystävälleni hätäpuhelun toiselle puolelle kaupunkia. Poju oli nimittäin päättänyt lopettaa erään herra/rouva Rotan elämän pihalleni, jonka huomasin vasta siinä vaiheessa kun olin viemässä pyykkejä ja lähes tulkoon astuin kyseisen raadon päälle. Vaikka olenkin jo hieman täällä asuessani karaistunut ja pystynyt hoitelemaan kuolleet hiiren raadot pihaltani, oli tämä kaljuhäntäinen, hampaat ulospäin sojottava yksilö liikaa sietokyvylleni. Pieni mahdollisuus asiaan hoitoon olisi ollut, mikäli uima-allashaavini, jonka varsi on 2 metriä pitkä, olisi ollut ehjä. Nekun jo kerran ällöttävää ruumista muutaman metrin siirrettyään, huusin koirat kiiren vilkkaa sisälle ja odotin pelastuspartion saapuvaksi. Kävi kyllä hyvin vahvasti mielessä, mitkä olivatkaan taas ne sinkkuelämän huonot puolet..
 
Varaston asukki, muurigekko
Vaikka talo pysyy kuin ihmeen kaupalla viileänä lämpimien kelien aikana, on varastosta tullut kuuman kostea tropicaario. Siellä viihtyvät mm. muurigekot jotka vielä iltaisinkin lötköttelevät lämpöä varastoineella betoniseinämällä.
 
Muuten viikonlopusta ei oikein mitään järkevää raportoitavaa olekaan, käytiin vähän harjoittelemassa agilitya lauantai-iltana ja tokihan treenit meni kuin unelma verrattuna kisoihin.. Katsotaan josko tämä sama vire pysyisi seuraaviin kisoihin asti, sillä kaikki ongelmakohdat saatiin nätisti ratkaistua. Loput viikonlopusta sitten enemmän ja vähemmän löhöiltiin, nukuttiin pitkään ja nautittiin olosta. Näillä lämpötiloilla jopa koirat ovat päiväsaikaan todella väsyneitä ja valjastavatkin intonsa aina illalla saaden kunnon iltahepulit.
 
Päikkärit mamman kainalossa
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti