maanantai 22. lokakuuta 2012

Blogger sekoilee

Klo. 16.35

Huomasin tässä tuota viimeisintä päivitystä tehdessä että Blogger on ruvennut sekoilemaan ja näköjään muutamissa postauksissa on kuvat pelkkiä mustia laatikoita. Lisäksi kun yritän editoida tekstiä/kuvia, Blogger heittelee tekstejä ja kuvia ihan miten sattuu pitkin sivua. Todella raivostuttavaa, ja kaiken muun stressin keskellä mun pinna ei nyt kestä taistella tämän kanssa. Korjaan nuo siis heti kun olen hankkinut paremman lääkityksen.. Pahoitteluni!

----

Klo 17.27

Sain sittenkin Bloggerin järkiinsä - nyt näyttäisi kuvat toimivan. Ihan älytöntä sekoilua, laittakaa viestiä jos kuvat tai näkymä muuten on ihan sekaisin.

----

Klo 17.34

Näköjään eri selaimilla katottuna blogi näyttää erilaiselta. Itse käytän Mozillaa ja olen tähän asti testannut blogin ulkoasun näyttävän oikealta vain sillä. Nyt kokeilin miltä tämä näyttää Explorerilla ja näkymähän on ihan erilainen, välejä ja kirjaimia myöten *huokaus*. Miten blogin saa näyttämään samalta useamalla selaimella? Tai vaihtoehtoisesti, voisko lukijat käyttää vain Mozillaa? :D

1 kommentti:

  1. Jeps, bloggaajan elämä ei ole helppoa, ei todellakaan. Aina joku taustalla kaatumassa, näyttää erilaiselta, jos näkyy ollenkaan. Itse testailen näkyvyyttä sekä chromella, Firefoxilla, Operalla ja IE:llä, nykyisin vähemmän IE:llä. Jokainen näyttää hivenen eri tavalla ja siksi blogin layout kannattaa pitää melko yksinkertaisena. Joskus sivupalkin tiedot (lukijat, arkisto jne.) eivät näy kaikilla selaimilla. Olettaisin, että Chrome on melko käytetty selain ja jos siinä blogi näkyy kohtuullisen siedettävänä ja sellaisena kuin sen haluaisi olevan, muissa selaimissa blo näkyy myös ainakin noin 80 %:sti halutulla tavalla.

    En edes halua ottaa esille sitä, että itselläni on ollut kerrassaan "helevetinmoisia" ongelmia kuvapalvelimen kanssa (ei Picasa) ja olen joutunut sormet verillä painimaan kuvien kanssa.

    Kuvat tuovat omat ongelmansa kuvioon ja sanoisinkin, että mitä vähemmän kuvia, sen paremmin Bloggerin käyttöliittymä toimii. Tämä on vain minun mielipiteeni, muut voivat ajatella toisin. Nyt ainakin blogisi näyttää todennäköisesti siltä, mitä halusitkin, eli luettavalta ja hyvältyä...:)

    VastaaPoista