tiistai 13. marraskuuta 2012

Byrokratiaa ja koiria

Viimeisen viikon aikataulu on ollut suht kiireistä, on viety koiria lentokentälle ja sitä ennen Traces-tarkastuksiin ympäri rannikkoa. Asuntojakin on katsottu useita ja pyöritelty sähköpostia ja soiteltu linjat kuumana. Näillä näkymin teen vuokrasopimuksen tällä viikolla (edellisviikon asunnosta) mikä olisi hyvä että voisin hakea NIE:tä eli espanjalaista henkilönumeroa, jonka tarvitsee että voi ostaa esim. auton.. Huomenissa olis nimittäin pienen henkilöauton pikatestaus edessä, josko saisin itselleni valkoisen paholaisen :)

Tappotarhalla on vierailtu pari kertaa parin päivän sisällä, ensimmäisellä kerralla meille tuli paikan eläinlääkärin pyynnöstä "jalkavammainen" pieni bodeguero, joka osoittautui todella hyvä luonteiseksi vaikka toisella on jalka kokonaan poikki ja roikkuu vain nahan varassa.. Eläinlääkäri kävi tänään sitä kuvaamassa ja huomenissa kuullaan pitääkö jalka amputoida vai yritetäänkö korjata ruuveilla. Tänään toisella vierailulla haimme kaksi galgoneitiä, jotka myös osoittaituivat erittäin hyvä luonteisiksi ja kilteiksi. Galgojen ja podencojen määrästä tarhalla huomaa hyvin että metsästyskausi on meneillään, ja tarhat ovat pullollaan näitä.

Tina ja minä


Fuengirola-lehteen ilmestyi myös juttu Casa Perrosta, jonka voi käydä lukemassa netistä ilmaiseksi heidän sivuiltaan. Pahoitteluni likaisista vaatteista ja typeristä ilmeistä.. Lähes viikon kestäneet sateet tuolloin taukosivat hetkeksi, mutta sinä aikana ei meinannut ehtiä pestä kaikkia vaatteita ja kuivata niitä.

Huomenna olisi edessä työhaastattelu Fuengirolassa, pidetään peukkuja että saisin paikan - ja että vielä saisin ne alkamaan aiemmin kuin puhuttua.. Vinski sen sijaan viettää villiä sinkkuelämää suomalaisen pariskunnan pelastaman saksanpaimenkoirapennun ja muiden kanssa :)


Vinski ja Pirjo-sakemanni


Poseeraaja-poika

1 kommentti:

  1. Jeps, käväisinpä lukemassa artikkelin lehdestä. Se löytyy arkistosta ja ilmestyi muistaakseni 9.11.2012 ja olisiko jollain 8-9 sivulla. Jotain tuonne päin se oli. Mukavat kuvat ja aiheellinen asia.

    Vinski on kuvauksellinen poika ja ilmeisen sosiaalinen tapaus. Koiratarha ei ole työtä helpoimmasta päästä, mutta äärettömän tarpeellista ja varmasti palkitsevaa nähdä miten eläimet saavat uuden kodin ja pelastuvat tappotarhan toimenpiteiltä. Teet hyvää ja tärkeää työtä...:)

    VastaaPoista