keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Materiaalihaaveilua

Agility-hulluus on taas vallannut suuren osan ajatuksistani, nukkumisesta haaveilun lisäksi. Edelleen tässä hulluudessa on ehkä huvittavinta se etten ole koskaan itse kisannut ja edellisistä harjoituksistakin on aikaa varmaan kuukauden verran. Silti kun kerrankin koen olevani jossakin hyvä, en siis ainoastaan keskitasoa, on lamppu syttynyt pienen pääni sisällä ja haaveilu alkanut. Parin viikon kuluttua olisi Sevillassa kisat, ja malttamattomana sekä täysin omasta osaamisestani ja valmiudestani tietämättömänä olen kuolaillut esimerkiksi telttoja ja makuupusseja, mahdollista matkaa varten.
 
Decathlonin eteisellinen kuolauskohde 119,95 € linkki
Olen tuota eteisellistä kuolaillut juuri sen eteisen takia, sillä tällä hetkellä tilanne on se että jos lähden reissuun, en todennäköisesti saa hoitajaa koirille, ja se tarkoittaisi sitä että 4 hurttaa olisi matkassani. Itse matka ei ole ongelma ystäväni ison auton ja koiratrailerin kanssa, mutta yöpyminen olisi mukavampaa kun olisi tila jossa koirat saisivat olla ns. vapaana yön aikana. Ja koirilla tarkoitan Bobbya, koska kaikki muut olisivat 100 % varmuudella tunkeutuneet makuupussiini.
 
Huokeampi 2. vaihtoehto 49,95 € linkki
 
 
.. Ja kun todellisuus iskee löydän itseni todennäköisesti täältä 29,95 € linkki
 
Telttojen kuolailu ei siis yleisesti ottaen ole minun "piece of pie", joten on aika yllättävää viettää toista tuntia etsien netistä espanjalaisia telttakauppoja. Ehkä mun on vastapainoksi tarkisteltava muutama hotelli/hostelli/leirintäalue, muutenhan tästä maailmasta häviää viimeinen fysiikan laki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti