perjantai 31. toukokuuta 2013

Ota koppi Jesus tulee!

Tämän päiväisen postaukseni piti koskea suurta eilen kokemaani iloa kun viimein sain digiboksin, mutta kohtalo päätti toisin ja heitti Jesuksen syliini. Tai jos tarkempia ollaan niin päin autoni kylkeä.
 
Olin tosiaan poistumassa Alhaurinin terveyskeskuksen pihasta, joka on harvinaisen kettumainen paikka lähteä - varsinkin jos tien vierustalle on parkkeerattu autoja. Minun kohdallani kyseessä oli siis tietty korkea pakettiauto, kuinkas muutenkaan. Ensin tiellä ei ole ketään, ajaessani tielle - tadaa! - tiellä kaahaa tuhatta ja sataa Jesus kylkeeni. Tällä kertaa Jesse oli kuitenkin liikkeellä valkoisella Golfilla aasin sijaan. Kummempia ei sattunut, Golfi aka. panssarwagen sai pelkästään sinistä maalia pintaansa, ja jostain maagisesta syystä Jesse itse osui tismalleen samaan kohtaan mitä roskisauto oli runnonut. Nyt oveni on vain aavistuksen enemmän sisässä. Kaikki on hengissä ja paikalle tulevat poliisitkin olivat kivoja. Olisin ehkä kuitenkin voinut keksiä jonkin vähemmän rajun tavan päästä poliisikammostani eroon..
 
 
Nyt olen varmaan sitten virallisesti espanjalainen kun sain kolhittua autoani, ja nimenomaan omalla toiminnallani. Törmäyskumppanini Jesse ja (oletettu) Maria sen sijaan sanoivat ettei todellakaan ollut heille ensimmäinen kerta. Paikalle myös kerääntyi uteliaita pappoja renkaita potkimaan, onhan se toki aina jännittävää kun poliisit saapuvat paikalle, oli paikkana Suomen Pihtiputaa tai Espanjan Alhaurin el Grande.
 
Loppuun vielä laitettakoon se mitä olin aluksi aikonut hehkuttaa, nykyään siis voin katsella dubattuja Simpsoneita kotisohvaltani ♥
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti