keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Oma sänky ♥

Viime viikon lopulla kaikki möhköfantit, nuo ihanaiset pötkylät lähtivät maailmalle. Pientä haikeutta oli ilmassa, mutta asia unohtui nopeasti kun tajusin että saan muuttaa takaisin omaan makuuhuoneeseeni ja leveään sänkyyni. Lisäksi tieto siitä että näen Ainon (nykyisin Mindy) parin viikon ajan säännöllisesti kuljettaessani häntä rokotuksiin, sekä Annan (nykyisin Leyla) ja Alman heidän tullessa minulle hoitoon parin viikon sisällä, ovat mahdollisesti lievittäneet luopumisen tuskaani. Juhlistinkin hurjasti tätä maailmalle lähtöä ostamalla yhden kokonaisen lonkeron sekä juustonaksupussin Fuengirolan suomi-kaupasta.
 
Jostain syystä kuvaan pääsi vain ruttuinen lonkero-tölkki
 
Suuremmat juhlat oli kuitenkin lauantaina kun viisaasti päätin jäädä kotiin katsomasta Suomi-Ruotsi teurastusta, näin ollen todistaen äidilleni että Suomi voi hävitä ilman että minä tuijotan tv-ruutua! Lisäksi olin illaksi luvannut mennä ystävälleni tekemään sapuskaa vastineeksi siitä että sain tuijottaa Euroviisut hänen telkkaristaan. Lupasin samalla myös itselleni että ensi kuun palkasta hankin tämän suuren sijoituksen, digiboksit kun maksavat täällä huikeasta 20 eurosta ylöspäin..
 
 
Hyvä blogaaja ottaa kuvan vasta kun lähes kaikki on syöty, ja nimenomaan jälkiruuasta..
Kuten jokainen medioita tai itse kisoja seurannat tietää, Suomi ei tänäkään vuonna pärjännyt - ei jääkiekossa eikä viisuissa. Turhaksi jäi siis pohdintani minkä kaupungin torille olisin mennyt voittoja tuulettamaan ja suihkulähteisiin hyppimään. Täällä tosin sää on ollut viimeisen viikon todella epätavanomaista ja epävakaata, joten voi olla että olisi pitänyt tulla kummastakin voitot että olisin rohkaistunut kylvettämään itseäni Coinin keskusaukiolla.
 
Exhibit A) Pilvet peittivät pahaenteisesti koko vuoren, hitaasti laaksoon taloani kohti vyöryen. Säätiedotukset varoittivat rajusta ukonilmasta, ja kilttinä tyttönä edellisen myrskyn koettuani keräsin nopeasti eläimet sisälle, muoviset tuolit varastoon ja muut särkyvät pihalta pois.
 
Menee n. 15 minuuttia ja sää näytti sen jälkeen tältä:
 


Juu ei tullut myrskyä ei. Jos jotain olen täällä oppinut, niin sen että on turha yrittää etukäteen varautua mihinkään. Sää vaihtuu aina älyttömän nopeasti, ja monesti liikkumalla ainoastaan 10 km suuntaan x, olet voinut löytää aivan kuin toisen maan. Lupauksien mukaan sää olisi tästä päivästä eteenpäin lämpiämässä kohti normaalia hellelukemaa, jolloin jälleen olisi kivempaa koittaa pyykkiäkin saada kuivaksi. Meille eilen aerobicissä tehtiin ylläripyyntö ohjaajan toimesta, hän nimittäin pitää perjantaina kaupunginaukiolla Zumba-esittelyn eli vetää ilmaisen tunnin kaikille, jotka eivät aiemmin ole lajiin tutustuneet. Hän pyysi meitä pientä ryhmäänsä sinne mukaan tueksi ja avuksi, ja ei siinä muu auttanut kuin ruveta koreografiaa opettelemaan. Aikaahan on huikeat 2 harjoituskertaa ennen esitystä. Ja kyllä, oi että suomalainen lantio on ihan jäätävän jäykkä verrattuna espanjalaisiin. Onneksi otamme koko homman huumorin ja hauskanpidon kannalta, pukeudutaan värikkäästi ja jälkikäteen juodaan porukalla olutta. Seuraava, erittäin mahdollinen, julkinen nolaus olisikin tiedossa parin viikon sisällä kun teen "suuren" agilitykisa debyyttini Algecirasin agilitykokeissa Tompan kanssa.
 
Muutama yhtään aiheeseen liittymätön kuva vielä loppuun
 
Lähes kaikki samassa kuvassa
 
Vinskin suurin rakkaudenosoitus, kirputus, meneillään
 
Koirajengi
Ainiin meinasi unohtua, tiistaina kävin myös tutustumassa Malagan sairaalaan saamani lähetteen tiimoilta. Kyseessä siis oli reidessäni ihon alla kasvanut patti, joka on ruvennut oikkuilemaan parin kuukauden aikana, sainkin siis lähetteen Malagaan sairaalaan kirurgiselle puolelle mammojen sekaan.
 
 
Lääkärin sekä kandin kirjaimellisesti pattia tökittyä, he tulivat lopputulokseen että kyseessä olisi jonkin sortin kysta. En voi ymmärtää miksi Espanjassa kaikki lääkärit päätyvät tuota tökkimään? Kenties sijainti reiden ja pakaran puolessa välissä ei ole ehkä parhain paikka puristella ja käännellä lihasta.. Joka tapauksessa pääsin leikkausjonoon päiväkirurgian puolelle, jossa epämääräinen patti poistetaan. Halutessani saan lähettää patin analysoitavaksi poiston jälkeen, ja ajattelin näin tehdä sillä pikainen googletus tuotti tuloksen, jossa ei löytynyt juurikaan tuloksia jossa kystaa olisi löydetty muualta kuin sisäelimistä, munasarjoista yms.. Ainut poikkeus oli bakerin kysta, joka on polven nivelpussin pullistuma. Ei nyt ehkä ihan sovi tuohon kategoriaan lihaksessa oleva epämääräinen kipeä möykky, joten ehkä parempi varmistaa, ettei möykky olekaan jotain muuta kuin epämääräisellä tökkimisellä määritelty kysta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti