torstai 13. kesäkuuta 2013

Erilainen juhannus

Tiedossa tälle vuodelle olisi erilainen juhannus, sillä eilen varmistui että lähdemme ohjaajani kanssa agilitykisoihin Madridiin! Madrid on edustamme agilitykerho LealCanin kotikaupunki, joten pääsen ensimmäistä kertaa tutustamaan oman kerhoni jäseniin. Paikalle on tulossa mm. ohjaajani tuttava, kerhon presidentti joka kisaa pitkin maailmaa - ei siis paineita toisiin kisoihini. Tulevaisuudessa olisikin mahdollista että kunhan saamme joukkueen kasaan 2-luokkaan että menisimme ihan virallisestikin edustamaan joukkuekisoihin. "Kaunista" edustusasua odotellessa..
 
linkki kuvaan
 
Tokikaan kisoja ei järjestetä keskellä kaupunkia, vaan karttaa hetken tutkailtuani paikansin kisojen olevan Madridin pohjoispuolella, enemmän tämän näköisissä maisemissa:
 
linkki kuvaan
Alue on siis Soto del Real, ja ei todennäköisesti kuvassa näkyvän vankilan alueella. Mielenkiintoiselta kuitenkin vaikuttaa!
 
Loistavia uutisia tulee myös eläinrintaman osalta sillä Muhikselle on alustavasti löytynyt koti! Työpaikkani uusin tiiminjäsen on hetken aikaa pohtinut kissan hankkimista, jolloin iskin kynteni häneen ja esittelin Muhiksen. Kuka nyt voisi vastustaa komeaa ja ihmisrakasta kisulia? Alustavien puheiden mukaan Muhis olisi muuttamassa tämän kuun lopussa rannikon suuntaan Las Lagunakseen..
 
 
 
Voipi olla että tulee pieni kyynel silmään lähtöpäivän koittaessa..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti