keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Jalat tutisten kohti viikonloppua

Viikonlopun kisat ovat vallanneet ajatuksistani n. 90 prosenttia, lähettäen signaaleja ja perhosia vatsaani. Tällä hetkellä tuntuukin että kyseessä oleva perhoslauma on isommastakin tropicariosta - sen verran on ollut vaikeuksia iltaisin saada unen päästä kiinni. Pari yötä on tullut vedettyä aivan liian vajailla unilla, ja eilen kun päätin että otan vähän velkoja kiinni, ruvettiin lähikylässä ampumaan tykillä tai muulla vastaavan kokoluokan vempeleellä.. Yleisesti ottaen olen tottunut maaliskuussa alkaneeseen jokailtaiseen torvisoitantaan, jota alunperin luulin että harjoiteltiin pääsiäiskulkuetta varten, mutta joka onkin jatkunut jatkumistaan. Tämä tykitys sen sijaan oli hieman liikaa eikä nukkumatti päässyt viereeni riittävän ajoissa eilenkään.
 
 
Kilpailut järjestävä kerho linkki
 
Kisat järjestetään siis tulevana viikonloppuna Algecirasin kaupungissa, joka on itselleni tuttu siitä että olen sen läpi ajellut Tarifaan mennessäni. Muuten mielikuva kaupungista on lähinnä karuna satamakaupunkina, katsotaan muuttuuko mielipide ensi viikonlopun jälkeen.
 
 
Suurin tavoitteeni taitaa olla se että selviän radasta hengissä. En itse ole tähän mennessä kuullut kenenkään vielä suoraan agilityyn kuolleen, joten 2. tavoite olisikin sitten onnistua korjaamaan radalla tekemäni virheet (joita ihan taatusti tulee!). Tomppa, iso bordercollie on kooltaan saksanpaimenkoiran luokkaa, mutta vauhti on taattua bortsua, mikä aiheuttaa sen että olen useimmiten ihan tolkuttoman paljon jäljessä koiraa. Tämä taas tarkoittaa mun kohdallani sitä että virhepisteitä ropisee koska olen liian hidas pysyäkseni Tompan edellä. Kokeilimme edellisissä treeneissä huviksemme miten yhteistyöni sujuisi pienemmän, 3 kiloisen italiaanopoika Bluesin kanssa, ja kaikkien (kai) yllätykseksi oltiin oikein hieno pari heti ensimmäisestä radasta lähtien! Tässä on siis potentiaalia toiseksi koiraksi kisaamiseeni, joten jää nähtävästi montako kertaa joudun/saan juosta pitkin kenttiä. Tämä myös innostaa vielä enemmän opettamaan Chicaa ja Vinskiä agilityn saloihin, jospa lähitulevaisuudessa heistä saisin omat kisakaverini.
 
Blues
Tänään olisi todennäköisesti viimeiset treenit, ellei iske pupu pöksyyn ja ota hätäharkat vielä perjantaina ennen kisoja. Mietin eilisellä juoksulenkilläni että pitää muistaa ottaa musiikkia ja luurit mukaan, jotta pääsen psyykkaamaan itseni oikeaan vireeseen kuin Rocky konsanaan. Mikäs muukaan taustalla soiden kuin tämä tunnari - linkki Youtubeen myös klikkaamalla alla olevaa kuvaa.
 
Linkki youtubeen
..Saattaa olla että jännitän vähän turhan takia - tämä kun ei ehkä mikään haudanvakava tai jännä eventti ole..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti