keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Ensimmäinen työhakemus

Sain siis ensimmäisen työhakemukseni Espanjaan lähetettyä! Hiphei! Ystäväni vinkkasi että paikallisessa suomalaisten lehdessä oli ilmoitus, jossa haettiin asiakaspalvelijaa ja minullahan on asiakaspalvelusta ainakin "vaatimattomat" 10 vuotta kokemusta. Asiakaspalvelu ei välttämättä olisi ensimmäinen työ, mitä lähtisin Suomessa hakemaan mutta tässä tilanteessa on parempi että saan ensin edes jonkun työ kyseisestä maasta. Sitten paikan päällä voin katsella parempia/toisia töitä, silloin pääsee jo paremmin haastatteluihinkin.

Lisäksi irtisanoin asuntoni tänään. Tai siis ainakin yritin. Vuokranantajan netti-irtisanominen meni hyvin siihen asti kunnes sen piti vahvistaa että irtisanominen on hyväksytty. No sieltähän vain pätkähti teksti ettei sopimusta löydy tai jotain vastaavaa. PItänee siis yrittää soittaa tai laittaa sähköpostia. On aina mukava huomata että etukäteen yksinkertaiselta vaikuttavat asiat mutkistuvat, nyt vähän kiukuttaa.

Ajattelin myös ruveta myymään irtaimistoani pikkuhiljaa. Pitäisi lentoliput saada varattua, ja jostain syystä tuota ylimääräistä rahaa ei ole koppakaupalla. Kun lopettaa työt niin lähtiessä onneksi saan palkan ja lomarahoja, millä pärjää vaikka ei heti töitä olisikaan. Asunto on tosiaan luvattu jo kahden eri ystävän luota, joten ei tarvitse heti vuokraakaan murehtia.



Tällaset maisemat mua suunnilleen odottaa
 

1 kommentti:

  1. Pirskatti, miten aina käykään niin, että itsestään selvinä pidetyt asiat muuttuvatkin juuri niiksi epäselviksi, joita ei olettanut koskaan kohtaavansa. Pidän peukkuja pystyssä...:)

    VastaaPoista