perjantai 14. syyskuuta 2012

Vainoharhaa

Nyt kun päätös muuttoon on tehty ja ensimmäiset konkreettiset asiat sen edistämiseksi, on mulle iskeny vainoharhat päälle. En nimittäin ole kertonut nykyisessä vakituisessa työpaikassani lähdöstäni. Tämä lähinnä siksi etten vielä tiedä tarkkaan milloin olen lähdössä, ja tiedän kokemuksesta (sekä omasta että ystävien) että on epämukavaa olla pidempää kuin tarvis viettämässä "loppuaikaa" työpaikalla. Usein ihmisten (lähinnä johtoportaan) kohtelu työpaikalla muuttuu, ainakin jonkin verran, vaikka kukaan ei sitä koskaan myöntäisi. Vainoharhat siis koskevat sitä että saan töistäni potkut, tai että nämä olisivat jostain saaneet tietää lähtöaikeistani. Potkut eivät olisi maailmanloppu tässä tilanteessa (tietenkään!), mutta onhan se mukavampaa lähteä työpaikasta omasta aloitteesta kuin saada potkut.

Irtaimistosta on tullut muutamat kyselyt, mutta kukaan ei vielä ole tullut mitään hakemaan. Toivottavasti saisin viikonlopun aikana ainakin Expedit-kirjahyllyni sekä mikroni myytyä. Uskon että kauemman aikaa menee sängyn ja pesukoneen myynnissä, ja jos niistä en saa kunnon hintaa, jää ne itselleni. En rupea täysin kelpoa sänkyä ja pesukonetta myymään pilkkahintaan. Tarvitsisin silti noista isoista huonekaluista rahat että saisin maksettua lentolipun ja päätettyä lähtöpäiväni.

1 kommentti:

  1. Pidetään peukkuja pystyssä, että joku äveriäs Roope-Ankka tulisi ja ostaisi koko höskän oikein kunnon ylihinnalla...:)

    VastaaPoista