perjantai 21. syyskuuta 2012

Heihei työpaikka!

Eilinen lentojen selvittely oli aikamoinen farssi. Opin kuitenkin että kannattaa varata netissä lentoliput vain itselleen ja erikseen soittaa eläinpaikat. Minä nimittäin varasin yhden eläinpaikan koiralle (kaneille ei mahdollista nettisivuilla) ja yritin soittamalla lisätä kani-paikan lennolleni - mikä ei sitten onnistunutkaan. Katevaraus kuitenkin meni Visalta, ja tokihan olin laskenut sen limiitin äärimmilleen. Kun yritimme virkailijan kanssa puhelimitse lisätä kaneja reissuun mukaan, eihän se tietty enää onnistunutkaan. Samoin kuin Visani katevarauksen peruminen. Jouduin soittamaan pankkiin ja pyytämään nostamaan luottorajaani (ei hyvä), jotta saisin lippuni "toiseen kertaan" maksettua. Tiivistetysti, joudun nyt odottelemaan pari päivää että Visani katevaraukset normalisoituvat ja mikäli näin ei käy, joudun tappelemaan lisää AirBerlinin asiakaspalvelun kanssa. Tästä hässäkästä varmaan kertoo jotain fakta, että vietin eilen puhelimessa reippaat 2 tuntia. Keskellä työpäivää. Anteeksi kollegat venähtänyt lounastaukoni ja sen jälkeinen puhelin-farssi kun ravasin ympäriinsä.

Tänään kuitenkin viimein irtisanoin itseni töistä. Ajattelin että ensin varmistan lähtöpäiväni ja sen jälkeen hoidan tämän inhottavan osuuden. Työnantajani ei hirveästi ilahtunut (mikä yllätys), mutta oli ihan asiallinen ja kannustava. Yllätyksenä itselleni tuli se, että he olivat kaavailleet jotain uusia tehtäviä/vastuuta osalleni. Jäi vähän kutkuttamaan kun olisin halunnut tietää, mitä mysteeristä ylennystä toimistusjohtajaksi mulle olis tarjottu *hih*.

Ystäväni linkitti tämän minulle fb:ssä, ja täytyy sanoa että nyt kyllä uppoaa kuin nappi silmään:




" Vapaudelle ei oo hintaa. Villi sielu tietää sen.
Seikkailu suonissa sykkii. Rakkikoirat lyö rytmii.
Mitä vaan voi tehdä. Maailma edessä avoin, elä.
"



Mistähän Aste tiesi että mä lähden just rakkikoiria pelastamaan? ;)

2 kommenttia:

  1. Jep, joskus joku kappale voi lukea paljon kuuntelijansa päänsisäisiä ajatuksia. Loistava nimi blogillasi, puhumattakaan värimaailmasta ja kuvista. Missä on lukija-gadgettisi?

    Miten minulla on vahva kutina siitä, että tarvitsen joskus näitä tietoja, joista nyt kirjoitat...:)

    VastaaPoista
  2. Lukija-gadget lisätty (+ kaikkea muuta kivaa mitä asetuksista löytyi) Näin blogi-noviisina, oon ihan hukassa mitä kaikkea ominaisuuksia tänne saa liitettyä :)

    VastaaPoista