maanantai 15. huhtikuuta 2013

More puppies.. luckily not!

Yksi kivi vierähti sydämeltä kun viimein sain viime viikon puolella vietyä Tinkan steriloitavaksi. Hänellä tosiaan rupesi vatsa sen verran roikkumaan että nyt oli viimeinen hetki operoida, ja eläinlääkäri myös vahvisti ajatukseni. Nyt pienellä kisulla onkin sitten vatsa vetskarilla kiinni, toivottavasi vielä iltaan asti jolloin on kontrolliaika. Tötterö ja laastari pysyivät tasan yhden päivän päässä, tötterö myös muistettiin tuhota käyttökelvottomaksi..
 
Tinka ja sen bestis
"Yäk, kissabakteereja"
 
Viikonloppuna Coinissa oli SACAB, eli hevosmessut. Menimme työkaverini ja hänen perheensä kanssa katselemaan toinen toistaan upeampi, pääsääntöisesti andalucialaisia hevosia. Messualue oli yllättävän laaja ja hirveä himo tulikin ostaa kaikkea ratsastus- ja heppa-aiheista tavaraa. Onneksi valuuttakriisi pitää yhä otteessaan joten tyydyimme vain katselemaan sekä juomaan olutta ja tinto veranoa. Päivä menikin nopeasti niin heppoja kuin koiranpentuja katsellen, ja oikein hienosti huomasinkin vasta nyt että en ainuttakaan kuvaa hepoisista ottanut..
 
Sunnuntaina kävin jälleen käristelemässä kroppaani agilityssä, tällä kertaa onnistuen käräyttämään niskani ja reiteni. Jossain vaiheessa minun on löydettävä halvempi kuin paikallisen markettini tarjoama 15 euron aurinkosuoja, tai minulla ei mummo-iässä, jos sinne asti elän, ole nahkaa ollenkaan. Loppupäivän istuinkin sitten altaan reunalla hyvää kirjaa lukien ja aikaa tuhlaten. Lopulta jopa niin ettei uni meinannut tulla, normaali sunnuntai-maanantaiyön kirous.
 
Relax, take it eaaaasy..
 
Alma kurkistelee
 
Näin kulutetaan aikaa illalla..
Usein yön aikana kainaloon ilmestyy tällainen otus ♥
Chica ei halunnut olla kuvattavana ja Tinka taas halusi väkisin kuvaan..
 

2 kommenttia:

  1. Nekun kuva on aivan ihanan liikuttava, muita kuvia lainkaan aliarvioimatta. Vai silppusi Tinka kaulatötterön, ei mikään ihme, ihme että sellainen saatiin kaulaan vyötetyksi. Sinulla on sitten maanmainio pesue ja äkkiseltään laskien 4 koiraa käypäläisenä ja yksi kissa odottelemassa uutta huushollia.

    Agility, hyvä että siitä pitävät molemmat vain sillä erolla, että sinä palat ja nelijalkaiset eivät. Ilmeisesti tarvitset kaikkein korkeinta suojakerrointa mitä kaupoista löytyy tai sitten joudut liikkumaan haaremihousuissa ja pitkähihaisessa puserossa. Monikohan tulee ajatelleeksi tuotakaan kun ihailee Espanjan aurinkoa...:)

    VastaaPoista
  2. Kotia odottavia on enemmän kuin laki sallii joten nyt pitääkin tehostaa "markkinointia" :) Otin eilen läjän uusia kuvia tyypeistä tätä varten.

    Ja hei! Haaremihousut multa löytyy (tarkotettu kyllä pidettäväksi kotona katseilta piilossa) - niissä on sekin pieni ongelma että lahkeet on niin isot että suuuurella todennäköisyydellä vedän komeasti turvalleni kun kentällä pitää kamalaa vauhtia juosta ja pyöriä ^__^

    VastaaPoista