perjantai 19. huhtikuuta 2013

Pentupötkylät 4 viikkoa!

Pennut täyttivät eilen hurjat 4 viikkoa ja sen kunniaksi aloitettiinkin kiinteä ruoka. Puuro, johon sekoitin jauhelihaa, raejuustoa ja pienen nokareen voita upposi ahneiden pienten possujen kitoihin alta aikayksikön. Tasainen maiskutus, pienet harha-askeleet vesi- ja ruokakuppiin ja pienten häntien loppumaton heilunta sulattivat sydämeni täysin. Pennut ovat alkaneet nyt aktiivisesti liikkua omasta laatikostaan pois tutkailemaan ympäristöä, varsinkin aamuisin kun herätyskellon soitua valot syttyvät, alkaa lattialla melkoinen kuhina ja rapina käydä. Välillä loppuu kunto kesken ja pentu saattaakin levähtää mahalleen jalat sivulle sojottaen bambin lailla. Anna on osoittautunut porukasta rohkeimmaksi (ja isoimmaksi), Aino pieneksi mutta pippuriseksi ja Alma on jotain siltä väliltä - ainakin iso äänisin, kiljuen välillä vailla syytä.
 
Nam, mitä mössöä..
Iskän piirteet rupeavat erottumaan
 
Välillä saattaa takajalat vähän harottaa..
Aino tarkkailee
Alma tuijottaa Ainon kömpimistä
 
 
Suloinen Aino

"Mitäs jos tarraan siskoa korvasta.."
Anna söpöilee
 
Ensi viikon aikana on tulossa 2 omistaja-ehdokasta katsomaan pentuja, ja kerrottakoon vielä erikseen että Alma onkin jo alustavasti varattu! Jos siis nämä kaksi ehdokasta onnistuvat rakastumaan eri pentuihin, olisi kaikille tiedossa oma koti :)
 

2 kommenttia:

  1. Voihan hyvät hyssykät sentään, nuo karvaiset pallerothan vievät sydämen mennessään. Olen aina ihmetellyt sitä, miten pieninä niin ihmisistä kuin eläimistä putkahtavat esille ne persoonalliset piirteet, jotka seuraavat mukana koko elämän ajan. Niin näköjään näillä palleroisillakin.

    Upeaa, että karvaisille kakaroille on tiedossa jo koteja, toivottavasti katsojat (vastuulliset sellaiset) rakastuvat täysillä tylleröihin ja sinäkin pääset ottamaan edes hetken aikaa rauhallisemmin, kunnes taas joku koditon löytyy portailtasi...:)

    VastaaPoista
  2. Nämä kasvaa tällä hetkellä aivan tolkuttoman hurjaa vauhtia! Viime viikon lopulla opittiin kävelemään, tänään jo otettiin ensimmäiset vinot juoksuaskeleet :) Ja voi sitä rakkauden määrää minkä varpaat saavat kun uskaltaa aamulla sängystä nousta ylös..

    VastaaPoista