maanantai 15. huhtikuuta 2013

Pientä blogin päivitystä

Laitetaan vielä erikseen huomautus eli olen päivittänyt sivun oikeaa laitaa ja nyt sieltä tosiaan löytyy oma osionsa missä on jaoteltuna omat eläimeni sekä kotia etsivät eläimet. Lisään eläimille koko ajan tietoa ja kuvia, eli yritän päivitellä jatkuvasti.
 
Viikonloppuna kanilaumaani saapui, toivottavasti tilapäisesti, täydentämään Hop-niminen tyttö joka on käsittääkseni hermeliinin ja leijonanharjaskanin risteytys. Hop on aiemmin asunut oman kanipariskuntani kanssa, joten uskalsin heidät jälleen yhdistää ilman pelkoa verilöylystä. Hop on luonteeltaan mukava pieni kani, joskin nyt hieman aran oloinen, joko uuteen paikkaan muuttamisen seurauksena tai käsittelyn vähyydestä johtuen. Tähän kuitenkin tulen panostamaan ja kynnetkin on jälleen leikattu kuosiin :) Hop tuli suomalaiselta perheeltä, joka muuttaa takaisin Suomeen Espanjasta.

3 kommenttia:

  1. Lisäyksesi oikeaan sivupalkkiin on kerrassaan loistava. Miten niin toivonkaan, että laumasi käypäläiset saisivat uuden ja rakastavan kodin. Vanhempien käypäläisten kohdalla olisi jo aikakin, että heille järjestyisi rakastava paikka, yltäkylläisesti mutta kohtuullisesti sapuskaa ja aktiivisesti rapsuttelevia käsiä. Tietysti muutakin asiaan kuuluvaa, mutta se rakastava koti kaikkien kohdalla.

    Lisää kaneja, hmmm... Nyt tyhmä kysymys, sinä sait vietyä eläimiä Espanjaan, miten niin ei eläimiä voi viedä Espanjasta Suomeen? En ymmärrä, vai oliko vaihtoehtona se, että muuten paiskaavat hermeliini-söpöläisen pihalle itsekseen, petolintujen ruoaksi? Tämä kysymys tuli ensimmäisenä mieleeni. Tietysti, tarinahan voi olla vallan toinenkin...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaneja kyllä voi tuoda Espanjasta Suomeen, se miksi he päättivät toisin jäi kyllä hämärän peittoon. Eilen kun tytön kynnet leikkasin niin tulin tulokseen että onneksi eivät vieneetkään.. Kynsiä ei oltu todennäköisesti leikattu viime syksyn jälkeen (jolloin minä ne leikkasin), ainakin 3 kynttä oli kokonaan repeytynyt irti ja loput olivat sirpin mallisia vähintään 3 kertaa liian pitkät, taatusti kipua aiheuttaneet. *Tähän kohtaan ISO ruma sana*

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista