keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Myynkö sieluni paholaiselle?

Olen useamman kerran päätynyt miettimään myynkö sieluni paholaiselle jos otan/laitan blogiini mainoksia? Mikään tarkkaan varjeltu salaisuushan ei ole että möyrin järkyttävän valuuttakriisin kourissa, ja kaikki extra-tulot olisivat enemmän kuin kiitollisuudella vastaanotettuja. Jos totta puhutaan, niin lisätulot olisivat niin suotavia että tällä hetkellä etsin osa-aikatyötä täydentämään jo kokoaikaista työtäni. Silti jokin on vielä toistaiseksi jarruttanut lätkäisemästä noita "hirvityksiä" sivuilleni. Itsekin inhoan blogeja lukiessani jos vahingossa tökkään väärään kohtaan ja ohjaudunkin ties minne. Vielä suuremman äklötys-kohtauksen saan kun bloggaaja hehkuttaa jotain tuotetta kirjoituksessaan, josta niin selvästi paistaa läpi että häneltä on ostettu tämä hehkutus. Ymmärrän toki jos kirjoittaja itse pitää jostain tuotteesta ja suosittelee sitä, näin ollen saaden tuloja. Hehkutus muotiblogissa uudesta perhovavasta, ei ehkä ole uskottavin tapa toimia. Ja ei, väsynyt mieleni ei keksinyt järkevämpää vertausta.. 
 
 
Vielä en ole pohdinnoissani päässyt tikkua pidemmälle sillä tässä vaiheessa blogillani ei mitään suurta määrää lukijoita ole, ja mietinkin haluanko niitä muutamaa jotka tätä lukevat, kiusata mainoksilla puhumattakaan siitä että tulot varmaan olisivat senttien luokkaa. Hyöty-laatusuhde onkin siis se mitä tämän kohdalla pohdin, joku fiksumpi voisi mua tämän osalta valottaa. Alun perin blogini idea ja tarkoituskin oli toimia päiväkirjana Espanjaan muuttoon ja täällä asumisen kanssa, sekä "tiedotusvälineenä" ystävilleni. Kaikista kissanristiäisistä kun ei aina muista naamakirjassa tai puhelimessa huudella.
 
 

2 kommenttia:

  1. Älä myy, yksinkertainen ohje. Eivät minua muutamat mainokset blogissa häiritse, mutta jotta ansaitsisit todella kunnolla tai edes muutamia kymmeniä euroja kuukaudessa, joutuisit väkisinkin lisäämään hurjasti blogissa kävijöiden määrää. Moni ostelee netistä blogikävijöitä, mutta niiden muutamien senttien osasten takia, kannattaako myydä sieluaan... Teet niin tai näin, mihin ratkaisuun päädytkään, rikastumisen toivossa ei kannata mainoksia blogiin laitella...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä mä vähän uumoilinkin, taitaa siis parempi olla panostaa vaikka Lottoon :) Tosin Suomen lottoa ei kuulemma saa pelata ulkomailla asuvat joten käännynkin espanjan loton puoleen..

      Poista