tiistai 30. huhtikuuta 2013

Osta halvalla, korjaa kalliilla

Harmi vain että tällä kertaa kyseessä oli koira eikä mikään muovinen aparaatti, Chica siis kyseessä. Viime syksynä tyttö steriloitiin sillä välin kun olin Suomessa, ja lopputuloksen halvan eläinlääkärin käytöstä näkee alla olevasta kuvasta. Tai oikeastaan ei voi edes sanoa eläinlääkäri sillä täysi puoskarihan koko tyyppi on/oli! Eilen siis avattiin toisen massu, koska haava rupesi näyttämään omituiselta.
 
Omituisia möykkyjä ihon alla
Omituiset möykyt tulivat koko ajan enemmän ja enemmän pinnalle, mikä sai minut huolestumaan ja käytiinkin viikko sitten eläinlääkäriä konsultoimassa. Veikkaus oli että arpikudos on alkanut rustottumaan ihon alla ja leikkaus tarpeellinen. Vaikka veikkaus rustosta meni pikkasen metsään, tuli leikkaustarpeeseen, aiempi puoskari oli nimittäin halpeus-päissään käyttänyt kalastussiimaa kursiessaan toisen sisuskaluja kasaan.. Kuinka kallista voi oikea sulava lanka olla?! Onneksi kyseinen henkilö ei ole ollut näköpiirissäni hetkeen, olisin voinut muutaman vähemmän sulavan sanan ja liikkeen suorittaa. Enemmän myös huolestuttaa ja mietityttää se fakta että kyseinen tyyppi on operoinut kymmeniä ja kymmeniä, myös Suomeen tulleita koiria ja mietinkin että onko heillä ollut samanlainen kursimis-menetelmä, jolloin muillakin voi olla tiedossa tällainen pommi.
 
Chica nyt joutui valitettavasti siis uusintaleikkaukseen, mikä jälleen lavensi omaa lompakkoani. En edes muista milloin on viimeksi ollut sellainen kuukausi kun en olisi eläinlääkäriin palkkaani kantanut. Rahassa näitä asioita ei tosin mitata, olisin kaivanut rahat tähän tai Nekun tai kenen tahansa leikkaukseen vaikka myymällä halpiskelloja Afrikasta tulleiden herrojen kanssa Fuengirolan rannoilla. Kumpa vain olisin tiennyt Suomessa ollessani minkälainen herra hoitaa tyttöni operoinnin sillä välin, niin olisi myös pieni kettutyttö välttynyt uudelta operaatiolta. Raasu oli eilenillalla ihan tokkurainen, ja me nukuttiinkin vierasmakkarissa muilta härkkijöiltä piilossa lautasantenni-koira mun kaulaa vasten tuhisten.
 
Aamulla oltiin edelleen ihan töttöröö..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti